23 de set. 2014

Ple de palau: Visca la Terra!

Ahir es va celebrar a Palau un plè d'aquests que fan història, amb la sala plena a vessar de gent i un plè que era a la vegada un eco de molts plens municipals que se celebraven al llarg de les nostres terres.

Adjuntem el discurs que va llegir el Regidor de la CUP Jordi Pueyo:


22 de set. 2014

Noves Mocions: Contra la privatització del cànon de l'aigua


Hem registrat una moció, en nom de la Plataforma Aigua és Vida, contra la privatització del cànon de l'aigua
 
La moció denuncia els tripijocs de la Generalitat i l’AMB amb el cànon de l’aigua, uns tripijocs que representen una privatització encoberta que costarà més d’un milió i mig d’euros a la ciutadania.

Noves mocions: Pobresa energètica


En nom de l'Aliança contra la Pobresa Energètica, presentem una moció per la garantia i protecció dels drets humans i els bens comuns: aigua, llum i gas
 
El fet d’haver deixat en mans d’empreses privades la protecció de drets com l’habitatge i la garantia de les condicions mínimes que la fan digne, com l’aigua i el sanejament, la llum i el gas, ha portat a que la perspectiva econòmica hagi predominat per sobre dels drets humans. Privar a les persones i a les seves famílies de llum, gas, aigua i sanejament, per motius econòmics vulnera directament el Pacte Internacional dels Drets Econòmics, Socials i Culturals, aprovat per l’Assemblea General de Nacions Unides el 1966 i en vigor des de 1977.