28 de juny 2011

Benvingudes i benvinguts al bloc de la CUP




     Benvingudes i benvinguts al nou bloc de la CUP de Palau. Encara que no fa gaires mesos que ens hem constituït com a grup, en les darreres eleccions municipals 495 persones han considerat que el programa de la CUP era el més adequat per al poble. Aquest vot s’ha materialitzat en un regidor i una regidora que, des de l’oposició, lluitaran (amb el suport de tots) per a que es compleixin els eixos principals del nostre programa: justícia social, participació ciutadana, mancomunitat de serveis...
     A diferència del que s’esdevé en la majoria de partits tradicionals, la CUP no vol restar dormida durant quatre anys, esperant les següents eleccions, i actuant només uns mesos abans d’aquestes per tal de donar-se una visibilitat més publicitària que cap altra cosa. Volem treballar amb constància, de dia en dia, i per aquesta raó considerem imprescindible l’ús d’una eina com el bloc que ens permeti transmetre tot allò que fem o pensem. Tenim una pàgina “oficial” (http://palautordera.cup.cat/) i un facebook, tots ells de gran utilitat, però el bloc facilitarà la presentació ordenada i sistemàtica de les notícies que aniran sorgint.

     En el bloc hi tindrà cabuda tot allò referent a Palau, des de la perspectiva d’aquelles qüestions que més ens preocupen:
  • Informarem sobre l’activitat dels plens i els temes que s’hi debaten (els plens! tan allunyats fins ara de la ciutadania...).
  • Anunciarem actes que organitzem (xerrades, taules rodones, projeccions, actes lúdico-festius...).
  • Si cal, denunciarem fets o maneres de fer que altrament podrien passar desapercebudes. Per tenir criteri, cal estar informats.
  • Publicarem articles de fons, dedicats a temes d’actualitat per a Palau, o per a la nostra societat en general.
Subscripció:

     Si voleu rebre puntualment per correu electrònic un avís cada cop que es publiqui una novetat al bloc, us suggerim que realitzeu la subscripció, introduint la vostra adreça a l’espai reservat a la secció “Subscripció” (part superior dreta de la pàgina). Tot seguit rebreu un correu on se us demanarà que activeu la subscripció entrant en un enllaç del feedburner (gestor de subscripcions de google).