25 de jul. 2014

La Carretera Illes Sant Marçal

L’Ajuntament de Montseny vol asfaltar la pista que uneix Sant Marçal i Les Illes, en ple Parc Natural i capçalera de la Tordera, fins ara un racó força aïllat catalogat com a Xarxa Natura 2000 i Reserva d’Alt Interès Natural.

L’objectiu formal d’aquest vial és la unió dels dos principals eixos de comunicacions del massís. L'obra, pressupostada en més de 311.000€, la financen Ajuntament Diputació i Generalitat.




23 de jul. 2014

La CUP presenta una moció en suport a la campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) a l'estat d'Israel

No està passant aqui, però està passant ara.
Per tal de posar fi a aquesta situació, l’any 2005 la societat civil palestina va fer una crida unitària per iniciar una campanya d'aïllament internacional d'Israel inspirada en la lluita sud-africana contra el règim d'apartheid. Des d’aleshores, la campanya civil internacional pel Boicot, les Desinversions i Sancions (BDS) contra Israel s’ha anat estenen arreu del món i ha sumat múltiples suports.

La CUP de Palautordera ha proposat a través d'una moció l'adhesió del municipi a la campanya civil internacional pel Boicot, les Desinversions i Sancions (BDS) contra Israel. A través d’aquesta campanya internacional de mesures punitives no violentes, el poble palestí vol poder exercir el seu dret inalienable a l’autodeterminació i acabar amb la injustícia històrica a què es veu sotmès des de 1948, des de la Nakba.

Tu també pots fer la campanya de boicot!